Over ons

WIE ZIJN WIJ

In 2015 hebben drie jonge ondernemers met gevarieerde vaardigheden de koppen bijeen gestoken. Ze beschikten op hun eigen werkterrein over de benodigde ervaring op het gebied van bouwbegeleiding en projectontwikkeling. Een combinatie van ieders expertise en gebundelde krachten maakten een sterk team.

Jong, energiek, flexibel en relatieve ervaring, JointForce development was geboren.

Kenmerkend voor JointForce is onze samenwerking. Samen bundelen wij onze krachten, dit doen wij als team onderling, en in samenwerking met onderaannemers en partners. Tijdens ons proces houden wij nauw contact met elkaar en van deze open en duidelijke communicatie hebben alle partijen voordeel. Door onze krachten te bundelen kunnen wij ontzorgen op alle verschillende facetten van projectontwikkeling en bouwbegeleiding. Wij willen u bijstaan vóór, tijdens en na de realisatie van projecten.

Gedreven door passie, ontwikkelen wij in de breedste zin van het woord. Wij helpen u graag op het gebied van het ontwikkelen en beheren van onroerend goed en daarnaast de begeleiding van projecten in de bouwsector. 


Contact

JointForce Development
Industrieweg 2a
2821 AL Stolwijk

info@jointforcedevelopment.com
+31 (0) 6 46 24 46 04