Projectontwikkeling

PROJECTONTWIKKELING

Het herontwikkelen van woningen en bedrijfspanden is één van de dingen waar wij ons op richten. Onroerende goederen worden gemoderniseerd en opgeknapt, om deze vervolgens weer in verbeterde staat op de markt te brengen. Dit alles doen wij niet alleen in eigen beheer, maar wij werken ook nauw samen met andere projectontwikkelaars en investeerders. Inspelen op de wensen en behoeften van de markt, dat is waar wij dagelijks mee bezig zijn. Op zoek naar potentiële objecten stappen wij onderzoekstrajecten in en zoeken wij naar de mogelijkheden.

JointForce Development, onze naam zegt het al. Wij ontwikkelen, in samenwerking en met gebundelde krachten. Wij zijn jong, energiek en daadkrachtig, wij ontwikkelen in de breedste zin van het woord. Gedreven door passie en enthousiasme, ontwikkelen, vermarkten en realiseren wij woningen en vastgoedprojecten.

Spreekt ons verhaal u aan en overweegt u te gaan beleggen in vastgoed? Bij investeringsprojecten biedt JointForce een samenwerking aan. Neem contact met ons op via ons contactformulier en wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.


Contact

JointForce Development
Industrieweg 2a
2821 AL Stolwijk

info@jointforcedevelopment.com
+31 (0) 6 46 24 46 04