Bouwbegeleiding & Beheer

BOUWBEGELEIDING & BEHEER

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of  een verbouwing: vanaf het ontstaan van een idee tot aan de oplevering van een project staan wij onze klanten vakkundig bij. Het is een uitgemaakte zaak dat door open en eerlijk zaken met elkaar te doen, alle partijen voordeel hebben. Snelle communicatie, korte lijnen en vlot schakelen hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij beschikken over een eigen netwerk met onderaannemers en specialisten. Hiermee hebben wij nauw contact en weten wij over welke kwaliteiten zij beschikken. Zo komen wij in samenwerking met elkaar tot het beste resultaat.

Wanneer er een idee geboren is en alles op touw is gezet, verzorgt JointForce de begeleiding, organisatie en uitvoering in de bouw. Door onze krachten te bundelen kunnen wij ontzorgen op alle verschillende facetten van projectontwikkeling en bouwbegeleiding. Dit doen wij in samenwerking met onze onderaannemers en specialisten. Wij zijn flexibel, en dat is onze kracht. Wat u ook van ons vraagt, geen brug is te ver en geen lat ligt te hoog.

Naast deze werkzaamheden is JointForce ook actief in het beheer van onroerend goed, dit in opdracht van verschillende beheersmaatschappijen. Het is voor ons van groot belang dat beide partijen tevreden zijn. Inspelen op de wensen en behoeften, en denken vanuit de belangen van de verhuurder

JointForce pakt het complete bouwproces of onderdelen daarvan op.


Contact

JointForce Development
Industrieweg 2a
2821 AL Stolwijk

info@jointforcedevelopment.com
+31 (0) 6 46 24 46 04