Beleggingen

BELEGGINGEN

"Real estate cannot be lost or stolen, nor can it be carried away. Purchased with common sense, paid for in full, and managed with reasonable care, it is about the safest investment in the world." Franklin D. Roosevelt

Franklin D. Roosevelt zei het al: Overweegt u om te gaan beleggen in vastgoed? Als u dat doet op de juiste manier is het de veiligste manier om uw kapitaal te vergroten. 

JointForce neemt in dit proces de rol van adviseur op zich, vooraf zal er gedegen onderzoek gedaan worden waardoor u kunt rekenen op een stabiel en aantrekkelijk rendement. De zekerheid van rendement is bij vastgoedbelegging zeer hoog doordat de fluctuaties beter dan bij bijvoorbeeld aandelen te voorzien zijn, en ook minder groot. Hierdoor heeft u veel meer zicht en greep op uw investering.

Bij belegging in onroerend goed kunt u onderscheid maken tussen korte- en langetermijninvesteringen. Een pand wordt verbouwd of getransformeerd, en direct daarna doorgezet. Zo kan een kantoorpand worden getransformeerd tot een pand met woonbestemming en onmiddellijk na oplevering worden doorverkocht. De investering is duidelijk begrensd, het rendement eenmalig en het project kent een afzienbare looptijd.

Een langetermijninvestering daarentegen is qua tijdsduur meestal niet zo duidelijk begrensd. Het object wordt bijvoorbeeld na verbouwing in eigen hand gehouden en verhuurd. Dit levert de investeerder een langdurig rendement op waarbij het onroerende goed fungeert als onderpand voor het ingelegd vermogen. 

Spreekt ons verhaal u aan en overweegt u te gaan beleggen in vastgoed? Bij investeringsprojecten biedt JointForce een samenwerking aan. Neem contact met ons op via ons contactformulier en wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.


Contact

JointForce Development
Industrieweg 2a
2821 AL Stolwijk

info@jointforcedevelopment.com
+31 (0) 6 46 24 46 04